Home

In het voorjaar van 2004 beslisten Dirk & Greta Van Doorsselaere om de grote stap te zetten...Ze zouden een eigen wildhandel beginnen. Dirk, zelf jager, koopt het wild aan bij zijn medejagers die hij allen persoonlijk kent. Het wild wordt volledig handmatig gepluimd en/of versneden. Door dit persoonlijk contact met alle leveranciers en door het vlees volledig zelf te verwerken, hebben Greta en Dirk controle over het hele proces waardoor zij zeker zijn dat zij alleen de beste producten aanbieden aan hun klanten. 

 

Zowel de verwerking als de verkoop van het wild vinden plaats in de Wareslagestraat 50 te Waasmunster, ook de woonplaats van Dirk & Greta. Aan het woonhuis werd een volledig nieuwe ruimte bijgebouwd die dienstdoet als verwerkingsruimte en voldoet aan alle Belgische en Europese regels. Wildhandel Van Doorsselaere beschikt vanzelfsprekend over een Europees certificaat zodat de hygiëne en de kwaliteit van het vlees altijd verzekerd zijn.

 

Wildhandel Van Doorsselaere levert ondertussen voornamelijk aan restaurants maar ook particulieren kunnen hier terecht voor een lekkere hertenfilet, volledige bosduiven, gourmetschotels en zoveel meer.

 

Geniet van onze site …